Om oss

Athletic Merch är en sportbutik på nätet som riktar sig på klubb, förening och sport- och idrottsutövare i Sverige. Vi erbjuder ett brett urval av produkter och tjänster på nätet. Vi är en helhetspartner med lösningar för det mesta så tveka inte med att fråga om något som inte finns på sidan, inget är omöjligt.

Affärsidé och vision

Vi vill genom personlig service, engagemang och intresse, förenkla vardagen för våra kunder. Vi ska vara en helhetspartner till våra kunder och vara med från idé till slutprodukt.  

Athletic Merch affärsidé är att erbjuda produkter och tjänster inom sport & fritid till ett slagkraftigt pris. Vi ska även bidra till klubb och föreningars ekonomi genom att sälja deras merchandise på vår sida där de får hela vinsten. Våra kunder ska göra bra ifrån sig till rätt pris så att alla har råd att lyckas. Vi vill hjälpa till att utveckla Sveriges föreningar och klubbar så att de kan nå nya höjder både ekonomiskt och sportsligt. Tillsammans ska vi uppnå nya framgångar.

Namnet Athletic Merch

Företaget är döpt efter den grekiska guden Hermes och den romerska motsvarigheten Mercurius som präglar vår logo. Athletic anspelar på Hermes som var skyddspatron åt atleterna. Merch anspelar på Mercurius och det latinska ordet merx som betyder merchandise eller merchant som han var skyddspatron åt. Och det är vad vår affärsidé handlar om, att omsorgsfullt ta hand om våra kunder och tillsammans uppnå nya framgångar.

Historia

Athletic Merch är ett familjeägt företag med lång erfarenhet inom förädling där vi bestått stora butiker som små med tryck. Företaget startades 2004 och har varit öppet tills idag men har nu kompletterats med en sportbutik. Vi såg möjligheterna att starta Athletic Merch genom att många klubbar i vår närhet klagade på de etablerade sportkedjornas service, kvalité och dyra priser så därför bestämde vi oss för att vara lösningen på detta genom att erbjuda produkter och tjänster som vi vet av erfarenhet håller god kvalité till ett lönsamt pris.